De glemte grøntsager

De Glemte Grøntsager

Savojkål, skorzonerrod, glaskål, kålrabi, jordskok og blegselleri… Mange af disse glemte grøntsager har engang været faste gæster i køkkenet – men i dag er de ofte glemt eller gemt bagerst på supermarkedets hylde.

På dette kursus leger vi med de grøntsager, som sjældent finder vej til middagsbordet – måske fordi vi ikke helt ved, hvordan de skal bruges. Du får mulighed for at se, røre, smage og tilberede dem i forskellige tilberedningsmetoder. Undervejs får du inspiration til, hvordan du kan give de glemte grøntsager nyt liv i din egen madlavning.

Kurset byder på:

  • Introduktion til en række "glemte" grøntsager
  • Smagning og forskellige tilberedningsteknikker
  • Tips til, hvordan de kan indgå i moderne retter

Kom og bliv inspireret til at opdage nye smagsoplevelser – og måske finde en ny favorit i grøntsagsskuffen!

Anders Østergaard - kokken fra mad over bål er den inspirerende underviser.
Der er plads til 8 personer på dette hold.

Information om arrangementet

Dato og tid Søndag d. 1. marts 2026 kl. 15:00 til 18:00

Tilmeldingsfrist Søndag d. 22. februar 2026 kl. 17:00

Sted Molehuset
Hou Mole 27
9370 Hals

Arrangør

Fantastiske Hou
Tlf. +45 27999640
fantastiskehou@gmail.com

Hop til start tilmelding