Bliv pølsemager på kun 1 kursus.

 Lær at lave dine egne pølser, klar til gryde, pande eller grill.
Kom som du er - alt er inkluderet, også en let frokost.
 
Du lærer det grundlæggende omkring fremstilling og røgning af pølser, og laver en pølse fra bunden til den er spiseklar.
 

 

Du lærer også om hygiejne i pølsefremstillingen, og om hvad man gør for at sikre at pølserne er fødevaresikre.
 
 

 

Undervisning foregår i Molehuset på Hou Mole og underviseren er Karsten Trabjerg.
 
Tilmelding er nødvendig.

Information om arrangementet

Dato og tid Søndag d. 16. november 2025 kl. 10:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist Torsdag d. 13. november 2025 kl. 23:00

Sted Molehuset
Hou Mole 27
9370 Hals

Arrangør

Fantastiske Hou
Tlf. +45 31353396
karsten@trabjerg.com

Hop til start tilmelding