Hop til hovedindholdet

Fantastiske Hou

MERE SURDEJ


Dato og tid

Søndag d. 2. november 2025 kl. 09:00 til 12:00

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 2. november 2025 kl. 09:00

Sted

Molehuset, Hou Mole 27, 9370 Hals Molehuset
Hou Mole 27
9370 Hals

MERE SURDEJ


Vi bager boller med spirede kerner, laver dej til brød på 100% fuldkornsmel og nørder med både kornsorter og melkværnen

MERE SURDEJ - og fuldkorn og kerner

Har du allerede erfaring med hvedesurdej og har du lyst til at knække koden til mere variation i smag, konsistens og ikke mindst korn- og mel-typer? Så er denne formiddag noget for dig

Vi bager boller med spirede kerner, laver dej til brød på 100% fuldkornsmel og nørder med både kornsorter og melkværnen – og så er der selvfølgelig mulighed for førstehjælp til din surdej og den bagning du allerede er i gang med

Julie Østergaard har som autodidakt brød- og surdejsnørd bagt siden 4H-bagemappen kom hjem på hylden og har de seneste 8 år udviklet og undervist på forskellig mad- og bagekurser.

Julie Østergaard er underviser Julia Østergaard er underviser.

Fra 2021-2024 var Julie ansat i Kornets Hus, hvor hun blev endnu klogere på korn, mel og bagning

Du får en grundig introduktion til surdejens forunderlige verden, viden om forskellige korn- og meltyper, og selvfølgelig fingrene i dejen, når vi skal både bage sprøde boller, ælte lækker hvededej og opformere surdejskultur.

Det får du med hjem:

Friskbagt brød
Dej til afbagning senere
Hele kerner klar til spiring
Opskrifter

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Fantastiske Hou
Tlf: +45 27999640
fantastiskehou@gmail.com

Kontaktinformation til arrangør

Fantastiske Hou
Tlf: +45 27999640
fantastiskehou@gmail.com