3 slags fisk

3 slags fisk – 6 forskellige tilberedningsmetoder

Hvordan får man mest smag og variation ud af den samme råvare? På dette kursus arbejder vi med tre forskellige fisk, som tilberedes på seks forskellige måder – blandt andet ved pochering, dampning, stegning, fritering, rå marinering og ovnbagning.

Undervejs får du indblik i, hvordan tilberedningsmetoden ændrer både smag og konsistens, og hvordan du kan kombinere fisken med forskelligt tilbehør. Kurset giver dig praktiske teknikker, nye idéer og ikke mindst en masse velsmag.

Kurset byder på:

  • Introduktion til tre forskellige fisketyper
  • Seks tilberedningsmetoder trin for trin
  • Inspiration til tilbehør og servering

Anders Østergaard - kokken fra mad over bål er den inspirerende underviser.
Der er plads til 8 personer på dette hold. Prisen er 498 kr og du kan tilmelde dig her:

Information om arrangementet

Dato og tid Mandag d. 27. oktober 2025 kl. 17:00 til 20:00

Tilmeldingsfrist Mandag d. 20. oktober 2025 kl. 19:00

Sted Molehuset
Hou Mole 27
9370 Hals

Arrangør

Fantastiske Hou
Tlf. +45 27999640
fantastiskehou@gmail.com

Hop til start tilmelding