Surdejsbagning

SURDEJSKURSUS HOS FANTASTISKE HOU

Har du lyst til at bage lækre saftige og sprøde surdejsboller, så kom med til en formiddag med hvedesurdej på menuen.
Træk en formiddag ud af din ferie, og lær hvordan du griber det der med surdej an.

Du får en grundig introduktion til surdejens forunderlige verden, viden om forskellige korn- og meltyper, og selvfølgelig fingrene i dejen, når vi skal både bage sprøde boller, ælte lækker hvededej og opformere surdejskultur.

Julie Østergaard er undereviser og har som autodidakt brød- og surdejsnørd bagt siden 4H-bagemappen kom hjem på hylden og har de seneste 8 år udviklet og undervist på forskellig mad- og bagekurser.

Fra 2021-2024 var Julie ansat i Kornets Hus, hvor hun blev endnu klogere på korn, mel og bagning

Det får du med hjem:

Surdejs-kultur
Hvededej til afbagning hjemme
Friskbagte boller
Opskrifter

Pris pr kursusdag er 595.-

Information om arrangementet

Dato og tid Lørdag d. 1. november 2025 kl. 09:00 til 12:00

Tilmeldingsfrist Lørdag d. 1. november 2025 kl. 09:00

Sted Molehuset
Hou Mole 27
9370 Hals

Arrangør

Fantastiske Hou
Tlf. +45 27999640
fantastiskehou@gmail.com

Hop til start tilmelding