Bliv din egen pølsemager.

Lær at fremstille dine egne pølser
 
 
Dette er det andet af 2 ens kurser hvor du lærer pølsemagerens tricks fra bunden.
 
Du lærer det grundlæggende omkring fremstilling og røgning af pølser, og laver en pølse fra bunden til den er spiseklar for hele familien.
 
Du lærer også om hygiejne i pølsefremstillingen, og om hvad man gør for at sikre at pølserne er fødevaresikre.
 
Undervisning foregår i Molehuset på Hou Mole og underviseren er Karsten Trabjerg.

Information om arrangementet

Dato og tid Lørdag d. 22. februar 2025 kl. 09:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist Lørdag d. 22. februar 2025 kl. 09:00

Sted Molehuset
Hou Mole 27
9370 Hals

Arrangør

Fantastiske Hou
Tlf. +45 27999640
fantastiskehou@gmail.com

Hop til start tilmelding