Har du allerede erfaring med hvedesurdej og har du lyst til at knække koden til mere variation i smag, konsistens og ikke mindst korn- og mel-typer? Så er denne formiddag noget for dig
Vi bager boller med spirede kerner, laver dej til brød på 100% fuldkornsmel og nørder med både kornsorter og melkværnen – og så er der selvfølgelig mulighed for førstehjælp til din surdej og den bagning du allerede er i gang med
Julie Østergaard har som autodidakt brød- og surdejsnørd bagt siden 4H-bagemappen kom hjem på hylden og har de seneste 8 år udviklet og undervist på forskellig mad- og bagekurser.
Julia Østergaard er underviser.
Fra 2021-2024 var Julie ansat i Kornets Hus, hvor hun blev endnu klogere på korn, mel og bagning
Du får en grundig introduktion til surdejens forunderlige verden, viden om forskellige korn- og meltyper, og selvfølgelig fingrene i dejen, når vi skal både bage sprøde boller, ælte lækker hvededej og opformere surdejskultur.
Det får du med hjem:
Friskbagt brød
Dej til afbagning senere
Hele kerner klar til spiring
Opskrifter